نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
1380
-
الف
+

با طرز تهیه «خاگینه» آشنا شوید+تصاویر

در این گزارش با نحوه پخت «خاگینه» به سبک مردم افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «خاگینه» یکی از غذاهای قدیمی است که در کشورهایی مثل افغانستان، ایران و ترکیه به روش های مختلف متناسب با فرهنگ مردم آن منطقه آماده می گردد.

در ادامه با طرز تهیه خاگینه به سبک مردم افغانستان آشنا می شوید:

مواد لازم:

یک پاکت پالک(اسفناج)

200 گرام سماروق(قارچ)

دو قاشق پیاز داغ(پیاز خشک سرخ شده)

نیم قاشق سیر رنده شده(خورد شده)

200 گرام پنیر میده شده

هشت عدد تخم مرغ

یک قاشق مرچ سیاه

روغن به قدر ضرورت

نمک به قدر ضرورت

خاگینه افغانستان

طرز تهیه:

در ابتدا یک قاشق روغن را روی کرایی(تخم پزی) سرخ نموده به روی آن پالک تازه را علاوه می کنیم و به مدت 3 دقیقه روی حرارت تفت می دهیم.

خاگینه افغانستان

در ادامه سماروق های خرد شده را به پالک اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه دیگر می گذاریم تا نرم گردد. به ترتیب آن پیاز داغ، سیر رنده شده و نمک را نیز به مواد خاگینه علاوه می کنیم.

خاگینه افغانستان

 در این مرحله، کف ظرف شیشه ای مخصوص داش را همراه با روغن چرب نموده و مواد تهیه شده خاگینه را به روی آن پهن می نماییم و پنیرهای میده شده را نیز به آن اضافه می نماییم.

خاگینه افغانستان

در پایان، تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط نموده و به روی مواد خاگینه می ریزیم و مدت 30-35 دقیقه در درجه 180 سانتی گراد می گذاریم تا بپزد.

خاگینه افغانستان

سمیه غفوری زاده

 

نظر شما
ارسال نظر